Roland hazatér

Kérlek segítsetek! 2007.nov.6-án hajnalban eltünt a nyakkendőm. Egy lány kérte el,akinek már több hasonló sorsú nyakkendő lógott a nyakában. A Jugyu Gólyabál Afteren történt a GinTonicban. A nyakkendőm leírása: liláskékes-rózsaszín csíkos,kitűnő minőség,és több helyen bacardicola foltok tarkították. Ez a nyakkendő igen közel állt a szívemhez,hisz már nem először lógott a nyakamban. A neve és a márkája is Roland. Szóval,ha valaki ismeri a hölgyet,szóljon neki! Az Egyetemi Gólyabálra is Rolanddal mentem volna,de ha nem lesz meg, más fog lógni a nyakamban! Lehet ő is Roland lesz,de az már nem az igazi...Ezért úgy döntöttem,addig is megírom Roland,az elveszett/ellopott nyakkendőm hazatérésének történetét...

Friss topikok

Linkblog

Furcsa egy 7vége-nagy buli,sok bacikóla,új tulajdonos...:-(

2007.11.12. 23:03 - rolandhazatér

Címkék: házibuli limbó hintó bacardicola

Hát hol is kezdjem...Ezek a Jugyus csajok tényleg tudnak bulizni...Folyt a bacikóla,mint csapból a víz...3 szobás lakás,és voltunk vagy 30an. Ilyen egy jól megszervezett buli! Illetve majdnem ilyen...:-(  Szóval mindenki nagyon belejött. Úgy 10 körül érkezett az első csapat. Konszolidált bulinak indult,de az elfogyasztott alkohol növekedésével nőtt a hangulat is. Kb éjfél körül már a rend őrei is megjelentek...Na nem egy italra,kettőre! Hisz két rendőrtanonc is hivatalos volt a buliba...A csajok nagyon belehúztak,volt ott asztalontáncolás,vetkőzős póker,éééééssss....Limbó hintó velünk!:-) Angi és Monti volt az első áldozat! Ki is oldották a csomójukat...ÓÓÓÓ,szegények. Most bezzeg kereshetnek majd egy új tulajt,aki tud nyakkendőt kötni...Goldival maradtunk utoljára! Jól kifeszítettek bennünket,és dübörgött a limbó-láz..."mindenki őrült limbót rááááz!" Aztán meg a "...miezatáncfiatalok??? Talán szamba???" És a rendőrsrác nyakába kerültem! Goldi meg a haverjáéba. Micsoda szerencse,hogy nem mi kezdtük a limbót. Szegény Angi és Monti meg csak a kanapén szomorkodott,mert nem volt csomója....Kioldották őket,mint Nagy Sándor a gordiuszi csomót! :-) És itt még korántsem volt vége az éjszakának...A két "leendő fakabát" elkapott egy-egy csinos csajszit, és jöttek a lassú,szívszaggató romantikus dalok...Amikor az izzadt testek egymáshoz simulnak...Nem volt rossz dolgom,mit mondjak...:-) Ennyire közel még Krisz nyakában sem voltam,egy kendőhöz! :-) Ugyanis ez volt a lány nyakában...Az a selymesség,az a báj,kínai volt ugyanis,selyem. A neve pedig Kendi...:-) Tudnak valamit ezek a rendőrsrácok! De sajnos mindennek vége van egyszer,ez sem tartott soká...De legalább megvolt az első érintkezésem,egy kendővel!:-) Kb hajnal 3 lehetett,amikor új gazdám "sikeres küldetést végrehajtva" rávette aznapi táncpartnerét,hogy hazakísérhesse...Sajnos az itt történtekről nem tudok mesélni,mert először a kabátja alá,majd a zsebébe kerültem. Ott is tartott 2napig. De ma délután valami egészen más,valami új fogadott. A Duna-partra néző ablak kilincsén lógtam Goldival. Itt utoljára posztókoromban jártam...De hogy kerültünk ide? Goldi sem tudja,de hátha holnap kiderül! És a csomónk is megvan!!! Na meg Kendi!!! Ő az asztalon,de már szemezgetünk!:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rolandhazater.blog.hu/api/trackback/id/tr73227204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vic 2007.11.13. 06:25:37

Wáhhááááááááá! Teljesen kész ez a pali... :-) Úgy látom télleg \"nagyabaj\" Üdv Szexárd városából

Barna Péter 2007.11.13. 15:42:30

Sebaj! Lassie is hazatért. :)


süti beállítások módosítása