Roland hazatér

Kérlek segítsetek! 2007.nov.6-án hajnalban eltünt a nyakkendőm. Egy lány kérte el,akinek már több hasonló sorsú nyakkendő lógott a nyakában. A Jugyu Gólyabál Afteren történt a GinTonicban. A nyakkendőm leírása: liláskékes-rózsaszín csíkos,kitűnő minőség,és több helyen bacardicola foltok tarkították. Ez a nyakkendő igen közel állt a szívemhez,hisz már nem először lógott a nyakamban. A neve és a márkája is Roland. Szóval,ha valaki ismeri a hölgyet,szóljon neki! Az Egyetemi Gólyabálra is Rolanddal mentem volna,de ha nem lesz meg, más fog lógni a nyakamban! Lehet ő is Roland lesz,de az már nem az igazi...Ezért úgy döntöttem,addig is megírom Roland,az elveszett/ellopott nyakkendőm hazatérésének történetét...

Friss topikok

Linkblog

Újra Szeged!!! Talán ott lesz Krisz is...:-)

2007.11.22. 12:50 - rolandhazatér

Címkék: utazás tik kendi újra szeged

Túl egy sikeres rendőrbálon,most Szegedre készülök! Nagy szerencsémre pont Kendi mellé kerültem a bőrőndbe,most innen írok! :-) Kendi valóban selymes,és érződik rajta a kedvenc női illatom...Dolce Gabbana...WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :-) A srácok az Egyetemi Gólyabálról beszéltek,és reményeim szerint ott lesz Krisz is!!!??? Anno Krisztől hallottam,hogy a TIK-ben lesz,erre az egyik haverja,Ádám: "Húúúú,az tök jó,ott még úgysem hánytam!" :-) Talán ezért vágyódom vissza Szegedre, Pesten a rendőrsrácok nem a legpörgősebb arcok...Kicsit félek az estétől,mi van ha Krisznek már másik nyakkendő lóg a nyakában,és meg sem ismer majd?! Remélem nem így lesz...Na,irány az állomás,Szegedig Kendivel egy bőrőndben...:-) Sötét van,szabad a csóóóóóóóóók???!!! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rolandhazater.blog.hu/api/trackback/id/tr26238086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stine (törölt) 2007.11.23. 17:36:20

no kiváncsian várom haza talál e:D


süti beállítások módosítása